"Jeg har det sidste år haft mere end 150 personer igennem mit forløb, og de har i gennemsnit tabt 8 kilo på 12 uger."- Aino

Britt

Jeg er rigtig glad for, at jeg tilmeldte mig, og jeg er selvfølgelig glad for, at det endelig er lykkedes at komme af med nogle kilo. Dét var ikke sket uden din hjælp. Det, at jeg havde indgået en aftale med dig, og jeg ville gerne være tro overfor dig og dine "metoder", har motiveret mig til at gå hele vejen.


Det materiale, jeg har været igennem, synes jeg, har været let forståeligt. Jeg synes, det var et rigtigt godt online møde vi havde. Du har en god tilgang til det; styrende på en ligeværdig måde, og på ingen måde dømmende. Du skabte tillid, så jeg følte mig helt tryg i at åbne op overfor dig.


Jeg synes, det er rigtig godt med de "små beskeder" du sender. For mig betød det eksempelvis, at jeg en dag ændrede mine planer, så jeg fik tid til at komme ud på en god gåtur.

Ane

Det har været et super forløb indtil videre. Forløbet har lært mig, om min måde at leve på og hvor mange af de små ting, der gør den store forskel. Jeg bliver lidt skræmte når jeg snart er færdig, for jeg er slet ikke færdig! Jeg vil det så meget, så jeg tænker min plan er at fortsætte på et opfølgende forløb.


Folk begynder at kunne se det på mig nu, og de syntes det er godt gået - hvilket for mig, er en stor motivation. Jeg syntes også selv, at man kan se det på min hud.


Jeg er meget glad for de videoer og andre opgaver jeg har fået, og kan se mig selv i meget af det du fortæller. Nogengange så meget, at det er som om du kan læse mine tanker. Jeg føler mig godt tilpas og er stolt over allerede at have tabt 7,9 kg. Jeg er så glad for dette forløb, der giver mere end man regner med. Tak!

Pia

Jeg synes det er et rigtig godt forløb, der passer perfekt for mig, fordi jeg ikke "bliver nødt til" at møde op og sidde i rundkreds og drøfte forløbet, eller skulle møde ind til vejning og fælles træning.


Jeg synes du er god til at rose og motivere. Jeg er glad for det og sætter pris på, at jeg ikke skal give slip på specifikke madvarer, men i princippet må spise alt - så længe jeg tænker mig om, og stopper op og nogle gange reflekterer over, om det virkelig er kalorierne værd - og dét er helt nyt for mig. Forløbet har også gjort, at jeg ikke længere spiser noget når jeg bliver emotionelt påvirket, fordi jeg er blevet mere opmærksom, og fremfor alt fokuseret, på at prioritere mig MIG.


Jeg tager også det efterfølgende forløb, da jeg stadig ønsker er der og bakker mig op lidt endnu. Så nu har jeg sat et nyt mål for de 6 uger.