"Jeg har de sidste 3 år haft mere end 300 personer igennem mit forløb, og de har i gennemsnit tabt 8 kilo på 12 uger."
- Aino

Britt Tønnesen

Jeg er rigtig glad for, at jeg tilmeldte mig, og jeg er selvfølgelig glad for, at det endelig er lykkedes at komme af med nogle kilo. Dét var ikke sket uden din hjælp. Det, at jeg havde indgået en aftale med dig, og jeg ville gerne være tro overfor dig og dine "metoder", har motiveret mig til at gå hele vejen.


Det materiale, jeg har været igennem, synes jeg, har været let forståeligt. Jeg synes, det var et rigtigt godt online møde vi havde. Du har en god tilgang til det; styrende på en ligeværdig måde, og på ingen måde dømmende. Du skabte tillid, så jeg følte mig helt tryg i at åbne op overfor dig.


Jeg synes, det er rigtig godt med de "små beskeder" du sender. For mig betød det eksempelvis, at jeg en dag ændrede mine planer, så jeg fik tid til at komme ud på en god gåtur.

Mads Uldahl

Mads har tabt 17,4kg på 12 ugers Choice vægttabsforløb Mads skriver: Tusind tak for et fantastisk forløb.

Jeg synes det har været en kæmpe game changer med de 5 principper samt ”det ny mindset” i forhold til, hvad sundhed indebærer.

Jeg har på intet tidspunkt i forløbet haft en følelse af ”øv, hvor er det surt at være sund”. Tværtimod har jeg fået magten over maden, fået en masse energi og set resultater undervejs.

Aino har været med mig hele vejen. Opgaverne som Aino løbende sender udgør en stor motivationsfaktor sammen med den ugentlige vejning.

Aino giver en masse redskaber, som skaber resultater. En KÆMPE anbefaling herfra!!

Anni Grant

Anni har tabt 23kg hun fortæller: Jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg har forsøgt mig med vægttab. Jeg har spurgt mig selv mange gange, ’hvorfor lykkes det ikke for mig’ Efter at have deltaget i Choice 12 ugers forløb, har jeg fået redskaber til at tage magten over maden, intet er forbudt, men JEG skal træffe mine valg.

Den helt store game changer er den mentale træning. Arbejdet med mit mindset, har betydet alt for mit vægttab. Bevidstheden omkring fysisk og psykisk sult, er et vildt redskab.

Opgaverne som Aino løbende sender og de ugentlige upload af vægten, har været en stor motivationsfaktor for mig.

Aino lover at det virker, hvis JEG får det til at virke. Efter de første 12 uger var mit vægttab 12,5 kg. Jeg har suppleret med et 6 ugers boost forløb, da jeg gerne vil tabe mig yderligere. Jeg har nu tabt mig 23 kg. Jeg trænede meget men intet skete og jeg tog bare på i vægt. Jeg var ked af det og spiste helt forkert. Mit mål var, at lære at spise med omtanke og det skulle ikke være en slankekur men en livsstils ændring. 

Malene Scoubo

Malene har tabt 9,3 kg på 12 uger. Hun fortæller

Jeg meldte mig til et 12 ugers vægttabsforløb hos Choice fordi jeg i et par år har styrketrænet en del, og havde svært ved at forstå, at tallet på vægten ikke blev mindre, tværtimod.

Jeg havde set et par opslag fra Choice hvor andre havde haft succes, så jeg besluttede, at nu måtte det være min tur til at prøve det. Og det blev en succes. På 12 uger har jeg tabt mig 9,3 kg og er gået fra en bodyage på 56 år til 37 år

Anna Bella Højgaard

Anna Bella på 25år har tabt 6 kilo, men det var ikke det som var hovedformålet. Det handlede lige så meget om madro. Madro er en tilstand jeg længe har søgt, og kæmpet med så længe jeg kan huske.

Jeg indgik i et 12 ugers forløb hos Choice og jeg har lært så meget mere end hvad jeg kunne drømme om. Jeg har endelig fået et harmonisk og ikke mindst realistisk forhold til kost og motion. Aino har givet mig redskaber, teori og lært mig nye vaner, der giver mening og er håndterbare, hvilket har gjort at det har været nemt at implementerer i min hverdag.


Hun har også lært mig at lytte til og forstå min egen krop, som jeg egentlig ikke var bevidst om, var noget jeg ikke i forvejen gjorde.

Jeg er så evigt taknemlig for at jeg investerede aktivt i et forløb hos Choice, og jeg kan på det kraftigste anbefale andre at gøre det samme - med Ainos hjælp har jeg langt om længe fået magten tilbage over maden, og det er en investering jeg gør nytte af hver dag. 

Tina Kold

Tina Kold Jensen skriver om Choice forløbet: Jeg har aldrig været tyk, men har altid været træt af min mavedelle, Jeg har gjort ALT for at komme den til livs. Jeg hørte om Choice og allerede da jeg ringede for at høre om forløbet, følte jeg, at Aino havde fat i noget helt rigtigt, hun startede med at sige: ”Du kan ikke træne dig slank, det handler om kosten. Du spiser sundt, men for meget”. Hun fortalte sin egen historie, om altid at være sulten og tænke på, hvad hun skal have i tasken osv. Og det var jo lige sådan jeg havde det. Det var svært de første dage, mest fordi jeg skulle vænne mit til at spise mindre. Før havde jeg det sådan, når jeg havde trænet hårdt og kom sent hjem og var meget sulten, var det svært at spise det rigtige, så trøstede jeg mig med lidt lækket ovenpå en hård dag med arbejde og træning. Efter 12 uger havde jeg tabt 4 kg og 8 cm i taljen og passer str 36! Jeg spiser ALT, men i moderate mængder, jeg mærker efter. Og allervigtigst – jeg tænker ikke på mad hele tiden. Så jeg er en gladere udgave af mig selv med mere overskud til andet end træning og mad! 

Lone Elbæk


Jeg har netop afsluttet 12 ugers online vægttabsforløb og er helt blæst bagover! Ved hjælp af Ainos løbende små hints, de 5 principper, opgaver og ikke mindst de ugentlige billeder af vægten har jeg været topmotiveret igennem hele forløbet og jeg havde ikke drømt om, at jeg kunne tabe mig så hurtigt uden at føle sult. Jeg har ikke trænet undervejs i forløbet men kombinerede det med 5 km daglig gang - hver dag - i sol, regn og blæst Jeg har nu en helt anden energi og ser verden fra en lidt anden vinkel end tidligere -er endda begyndt at træne lidt Er dybt taknemmelig for at være kommet så godt fra land og kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Mit mål er endnu ikke nået, men jeg er rigtig godt på vej!!

Trine O'Connor

Jeg har fulgt Choice online vægttabsforløb over 12 uger, og tabt mig 16 kg. Aino har lært mig, at intet er forbudt og alt er et valg. Den mentale træning, ændring af mindset, opgaver og vægtopdatering ugentlig, har haft stor betydning for mig. Jeg er blevet bevidst om forskellen på fysisk og psykisk sult, og på at maden Igennem hele forløbet er der tæt kontakt med Aino, og de mange peptalks booster og giver motivation. Aino lovede mig at det ville virke, hvis JEG ville have det til at virke. Og på nuværende tidspunkt har jeg tabt 30 kg. 

Charlotte KenneI september 2022 startede jeg hos Choice på et BootCamp forløb, og YES, det virker…

På grund af “alle mulige” ting havde jeg ladet stå til, og pludselig slæbte jeg rundt på 20 ekstra kg. Jeg kontaktede Aino og spurgte om, hun kunne hjælpe mig. “Du kan hjælpe dig selv”, sagde hun med et glimt i øjet og her 5 md. efter, er de 20 kg væk.

Jeg har haft fokus på sund kost, men intet har været forbudt, blot i mindre mængder. Aino har superviseret, præsenteret mig for helt basale principper. Aino og jeg har fejret mine sejrer og også holdt modet oppe på mig, når det ikke lige er gået, som jeg gerne ville have.


Jeg er på alle måder “lettet”, så tusind tak til Aino

Og til dig, der er i tvivl: Det virker!