Beskrivelse af forløbet

Hvad får du ud af forløbet og hvad forventes der af dig.

Choice vægttabsforløb som online forløb, er et forløb hvor du arbejder med dit mindset. Hvis jeg skal fortælle det helt kort, så lærer du at spise mindre. I forløbet lærer du forskellen på fysisk og psykisk sult, du lærer hvad det vil sige at spise på følelserne. I dette forløb er der ikke noget, man ikke må spise, men du skal vide at alle dine valg har en konsekvens, så hvis du vælger at spise 200 gram chokolade, så er der ikke mange kalorier tilbage til mad, hvis du gerne vil tabe dig. Men du vælger selv, så du kunne vælge at spise 20 gram chokolade hver dag hvis du har lyst til det, og så kan du sagtens spise mad så du ikke er sulten.

Vigtigt!! Dette er ikke en slankekur hvor du taber dig 3-5 kilo om ugen. Det er en livsstilsændring hvor målet er at tabe 0,5 - 1 kilo om ugen. I gennemsnit taber mine kunder 7-8 kilo på 12 uger.

Nogen har brug for struktur til at få lavet mad eller få gode vaner og hjælp til nemt at lave ordentligt mad, fordi de har vænnet sig til kun at tage de lettet løsninger. Andre spiser sundt men har brug for hjælp til at spise mindre. Nogen har et alt for stort forbrug af slik, chips og sodavand mm. Hvis du træner er det bare super fint. Men det er ikke en forudsætning at træne for at tabe sig. Det er en god ide at være fysisk aktiv på en eller anden måde, f.eks at gå en tur hver dag.

 

Hvad får du ud af forløbet:

·        Jeg hjælper med at finde ud af hvad der er dine udfordringer, så dit forløb bliver lavet lige præcis til det du har brug for.

·        Jeg laver en anbefaling til måltider og dit kalorieindtag pr dag, som er lavet specifikt til dig og som er hensigtsmæssigt til din hverdag og dine udfordringer. Jeg sætter et realistisk vægttabs mål for forløbet, så du har et helt konkret mål at gå efter.

·        En samtale med mig på Messenger i starten af forløbet.

·        Videoer, opgaver og peptalk 2-3 gange om ugen på Messenger til dig, så du nemt har tilgang til det.

Jeg forventer af dig:

·        Du læser det jeg sender og vigtigt du forholder dig til opgaverne, og løser dem enten skriftligt eller at du reflekterer over dem.

·        At du er ærlig, for så kan jeg bedst hjælpe dig.

·        Hver fredag sender du mig et billede af dine fødder som står på vægten så vi kan holde styr på det går den rigtige vej.

·        At du er motiveret og tager ansvar for dit vægttab.

·        Vigtigt!! At du følger forløbet, uge efter uge, hverken hurtigere eller langsommere end de 12 uger som forløbet er sat til. Det er en proces, som tager 12 uger.


Complete and Continue